Vi tilbyder

Moderne El Virksomhed, hvor service
og kvalitet er nøgleord.
Ellader: Din pålidelige partner i opladning af elbiler. Vi tilbyder avancerede, effektive ladestandere til både private og erhverv. Oplad fremtiden!
Ladestandere Til Elbiler

Bil markerdet buldrer derudaf. Vi følger løbende med udviklingen og har erfaring med opsætning af forskellige typer ladestandere, til el- og plugin-hybrid biler.

PDF

Vi er dedikerede til at levere innovative og holdbare elektriske løsninger.
Videoovervågning

Har du nogen værdigenstande du ønsker overvåget? eller har du bare brug for større tryghed i eller udenfor hjemmet, så kan vi hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige løsning.

Elektriske installationer i topklasse fra El Experten i Ikast, Herning og Silkeborg. Vi sikrer, at dit projekt udføres effektivt og sikkert.
Netværks Installationer

Har du også en rodet netværksinstallation, så er vi de rigtige at ringe efter. Vi kan som her hjælper med oprydning og montering af udstyr i rackskab, så installationen bliver opryddelig.

Vi er dedikerede til at levere innovative og holdbare elektriske løsninger.
Indbrudsalarmer

Vi monterer forskellige typer indbrudsalarmer. Trådløse og kabelførte. Alarmen kan kobles sammen med dørlåse og meget meget mere.

Pålidelig og erfaren: Vores dedikerede team sikrer kvalitet og tilfredshed i hvert projekt.
Tavleudskiftning

Har du også en gammel tavle, måske som denne gamle støbejenstavle? Så trænger den nok til en udskiftning. Vi kan hjælpe dig med udskiftning af netop din tavle – og opfylde alle dine ønsker.

Skræddersyede elektriske løsninger til alle private hjem. Vi forstår dine unikke behov og tilbyder tilpassede løsninger.
Nybyggeri

Nyggeriet kører stadigvæk i højeste gear. Vi laver årligt et større antal huse. Husene er både typehuse, murermestervillaer og arkitekttegninger boliger. Vi har stor erfaring med boligbyggeri generelt.

Vi er engagerede i at levere topkvalitets elektriske tjenester efter dine landbrugsbehov.
Industrihaller

Vi har også stor erfaring med opbygning af industrihaller, af forskellig art. I forbindelse med projektering gennemgåes behovet og vores professionelle samarbejdspartnere leverer lysberegninger.

Innovative elektriske systemer fra El Experten. Vi gør dine rum smartere og mere energieffektive.
Landbrug

De tekniske hjælpemidler bliver vigtigere og vigtigere. Vi har erfaring med el installationer til alle dele af landbruget. Markvanding, korntørreri, malkeanlæg, klimaventilation og meget mere.

Løser alle dine elektriske Brand sikkersheds behov. Kvalitetsarbejde og fremragende service er vores kerneværdier.
Brandbeskyttelsesanlæg

I forbindelse med de fleste nye byggerier, bliver der stillet krav i forbindelse med brandbeskyttelse. I samarbejde med vores samarbejdespartnere udføre vi brandventilation og brandalarmeringsanlæg.

Intelligente Bygningsinstallationer

Har du særlige krav til styring af lys, lyd, gardiner, vinduer eller lignende – kan vi være behjælpelige med at finde netop det smarthome system der passer til dine krav. Der findes trådløse og kablede systemer.

Her er ejerne af El Experten: Vi løser alle dine elektriske behov. Kvalitetsarbejde og fremragende service er vores kerneværdier.

Vi er her for dig

Vi bestræber os på at kunne hjælpe alle vores kunder i mål med netop deres ønsker. Vores arbejdsområde er bredt og vores kundekreds ligeså. Vi laver alt ligefra Svinestalde til kontorbyggerier til rækkeboliger. Ingen sag er for lille og få er for store til at vi kan løse det.

Har du brug for hjælp

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om dit behov.

Følg os på

Opdag AAA Sølv - Ekstraordinær kvalitet og håndværk. Vores kollektion af sølvsmykker kombinerer elegance med tidløst design, perfekt til enhver anledning.