Bygningsinstallationer

Har du særlige krav til styring af lys, lyd, gardiner, vinduer eller lignende – kan vi være behjælpelige med at finde netop det smarthome system der passer til dine krav. Der findes trådløse og kablede systemer.

FC Midtjylland

Samarbejdet med Nordstern A/S har budt på et fantastisk projekt – tilbygningen til MCH Arena. Vi blev en central spiller i opførelsen af FC Midtjylland nye lounge og fanzone.
Tilbygning stadion (Ny fanzone, loungeområde og tribuneområde)
Eksperter i elektriske installationer - her hjalp vi FC Midtjylland. Vores erfaring sikrer at deres projekt var i sikre hænder.
Effektive elektriske løsninger af El Experten som her i House Doctor. Vi kombinerer kvalitetshåndværk med moderne teknologi.

Society of lifestyle

Den store tilbygning til Society of lifestyle, hvor både kontor, showroom, kantine og køkken var en del af, her arbejdede vi tæt sammen med NRE – en spændende udfordring med en god samarbejdspartner

Eurodan Huse

Vi har et mangeårigt samarbejde med Eurodan Huse, hvor vi hvert år laver elinstallationer i mere end 100 huse.
Elinstallation i ca. 100 nye huse pr. år
Effektive elektriske løsninger af El Experten som her i Eurodan Huse. Vi kombinerer kvalitetshåndværk med moderne teknologi.
Eksperter i elektriske installationer - her hjalp vi Ikast Fysioterapi. Vores erfaring sikrer at deres projekt var i sikre hænder.

Ikast Fysioterapi

Vi er stolte over at have været en del af den nye flotte bygning til Ikast Fysioterapi, hvor vi fik lov til at lave el-arbejdet i mange forskellige arenaer, lige fra behandlerrum og til træningsrum med vand.
Et helstøbt trænings- og behandlingscenter, der endda er med til at forskønne byen.

Kølegruppen

Vi har et mangeårigt samarbejde med Eurodan Vi har fornøjelsen at samarbejde med Wils på store projekter i Silkeborg.
Vi er i gang med Kølegruppens nye domicil, hvor vi er en del af både lager og ny kontorbygning. Herudover var vi med i kantineudvidelsen hos VIA Silkeborg.
Effektive elektriske løsninger af El Experten som her i Køle Gruppen. Vi kombinerer kvalitetshåndværk med moderne teknologi.
Effektive elektriske løsninger af El Experten som her i Ikast Kirke. Vi kombinerer kvalitetshåndværk med moderne teknologi.

Østre Kirke Ikast

Sammen med Arne Danielsen havde vi fornøjelsen at være en del af projektet med tilbygningen med både kontor og mødefaciliteter til Østre Kirke i Ikast.

Har du brug for hjælp

Kontakt os og få en uforpligtende samtale om dit behov.

Følg os på

Opdag AAA Sølv - Ekstraordinær kvalitet og håndværk. Vores kollektion af sølvsmykker kombinerer elegance med tidløst design, perfekt til enhver anledning.