Industrivej 34

7430 Ikast

Hvillumsvej 4

7400 Herning, Lind

+45 96 60 08 68

Åbningstider
Mandag-torsdag 7.15-16.00 Fredag 7.15-12.30

Vi tilbyder dig

Vi er en lokalforankret Elinstallatør virksomhed, med fokus på de kerneopgaver vi har fokuseret på de sidste 20 år. Husbyggeri, spjældopgaver hos lokale virksomheder osv. Herunder er givet et par eksempler på hvad vi kan tilbyde netop dig med

Ladestandere til elbiler

Bil markerdet buldrer derudaf. Vi følger løbende med udviklingen og har erfaring med opsætning af forskellige typer ladestandere, til el- og plugin-hybrid biler.

Videoovervågning

Har du nogen værdigenstande du ønsker overvåget? eller har du bare brug for større tryghed i eller udenfor hjemmet, så kan vi hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige løsning.

Indbrudsalarmer

Vi monterer forskellige typer indbrudsalarmer. Trådløse og kabelførte. Alarmen kan kobles sammen med dørlåse og meget meget mere.

Tavleudskiftning

Har du også en gammel tavle, måske som denne gamle støbejenstavle? Så trænger den nok til en udskiftning. Vi kan hjælpe dig med udskiftning af netop din tavle - og opfylde alle dine ønsker.

Nybyggeri

Nyggeriet kører stadigvæk i højeste gear. Vi laver årligt et større antal huse. Husene er både typehuse, murermestervillaer og arkitekttegninger boliger. Vi har stor erfaring med boligbyggeri generelt.

Industrihaller

Vi har også stor erfaring med opbygning af industrihaller, af forskellig art. I forbindelse med projektering gennemgåes behovet og vores professionelle samarbejdspartnere leverer lysberegninger.

Landbrug

De tekniske hjælpemidler bliver vigtigere og vigtigere. Vi har erfaring med el installationer til alle dele af landbruget. Markvanding, korntørreri, malkeanlæg, klimaventilation og meget mere.

Brandbeskyttelsesanlæg

I forbindelse med de fleste nye byggerier, bliver der stillet krav i forbindelse med brandbeskyttelse. I samarbejde med vores samarbejdespartnere udføre vi brandventilation og brandalarmeringsanlæg.

Intelligente bygningsinstallationer

Har du særlige krav til styring af lys, lyd, gardiner, vinduer eller lignende - kan vi være behjælpelige med at finde netop det smarthome system der passer til dine krav. Der findes trådløse og kablede systemer.

Netværks Installationer

Har du også en rodet netværksinstallation, så er vi de rigtige at ringe efter. Vi kan som her hjælper med oprydning og montering af udstyr i rackskab, så installationen bliver opryddelig.

Står du og har brug for professionel hjælp? så lad os få en uforpligtende samtale

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid idunt ut labore ellt dolore.

Tlf

12 34 56 78

Email

infor@elexperten.dk